miercuri, 2 noiembrie 2011

Maestru de ceremonii

Iti doresti un MAESTRU DE CEREMONII? L-ai gasit!!!


Ce pot face:
Entertainer la diferite party-uri, MC-ul de club, prezentator pentru concerte sau spectacole, animatoare de party-uri pt copii,  entertainer de karaoke, MC-ul evenimentelor cu scop de marketing, maestrul de ceremonii de la nunti si alte evenimente.
Printre putinele femei, maestru de ceremonii, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul enetrtainment-ului si al oragnizarii de evenimente publice si private, va stau la dispozitie cu o gama larga de servicii in domeniu.
Pentru ca atmosfera nu se construieste cu atata usurinta, veti avea nevoie de un ”coordonator”. El va evidentia momentele importante ale nuntii, va intretine atmosfera, va invita oaspetii la dans si va anima intregul eveniment. Maestrul de ceremonii poate fi imbracat traditional, chiar in costum popular sau costumat in functie de preferintele si tema nuntii voastre. 
 Toti invitatii vor fi animati, va vom garanta maximum de distractie.



Pretul variaza in functie de eveniment, iar aria de acoperiere este nelimitata. Ma puteti contracta pentru evenimente in Bucuresti si in tara, dar si in strainatate. 
Exista varinta achizitionarii de pachete:
1. Maestru de ceremonii (emcee, M.C.)
2. Maestru de ceremonii (emcee, M.C.) + solisti de muzica usoara ( Florin Muresan & Adnana) sau altii...
3. Maestru de ceremonii (emcee, M.C.) + solisti de muzica usoara ( Florin Muresan & Adnana) si/sau altii + formatie si solisti de muzica populara/petrecere


Pentru contact, verificare disponibilitatea si contract, apelati cu incredere: 0785878004